Direct contact of stuur een bericht

Producten

Ik werk uitsluitend met 100% natuurlijke en biologische producten.
De ingrediënten van de merken die ik gebruik voldoen allemaal aan dezelfde strenge criteria: puur natuur en vrij van onder meer minerale olie, siliconen, parabenen, andere schadelijke conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen.

Dr. Alkaitis

Dr. Alkaitis is een organische en holistische lijn die niet alleen rekening houdt met het gezicht, maar ook met het lichaam. Dr. Alkaitis gebruikt uitsluitend organische, biodynamische en uit de natuur afkomstige ingrediënten. Puur is ook echt puur bij Dr. Alkaitis: geen chemicaliën of synthetische ingrediënten. Een behandeling met Dr. Alkaitis holistic en organic skin care heeft als doel om zowel je huid als je lichaam in balans te brengen.

Aqua Organic

Het Duitse Aqua Organic is producent van een serie 100% natuurlijke verzorgingsproducten. De lijn is ontwikkeld door dr. Lars-Peter Kuhr, dermataloog, anti-aging specialist en natuurarts. Hij heeft gekozen voor bestanddelen van voornamelijk plantaardige werkzame stoffen die de huid voeden en versterken. Aqua Organic valt daarmee in de categorie Naturkosmetik, wat wil zeggen dat ze met respect voor mens en natuur zijn gemaakt, uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen bestaan en gegarandeerd vrij zijn van stoffen als polyethyleenglycol (PEG), siliconen, parabenen, synthetische geurstoffen, paraffine en andere aardolieproducten.

beMineral

beMineral is een 100% zuivere minerale make-up lijn. beMineral is uniek. Het is zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie zal ontstaan. De poeders bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere mineralen te weten: Mica, Ijzeroxide en Titaniumdioxide en bieden daardoor ook een SPF 15 bescherming.

Alqvimia

De producten van het Spaanse Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. Dit unieke en exclusieve merk draagt dan ook het prestigieuze ‘Green label’ van Greenpeace. De 100% natuurlijke, ecologisch geproduceerde ingrediënten hebben door de toepassing van de aromatherapie niet alleen een cosmetische, maar ook een therapeutische en psychologische werking. Hierdoor is het mogelijk een totaal schoonheidsconcept te ontwikkelen, dat effectief en duurzaam is en zich niet laat vergelijken met andere merken.

dōTERRA

dōTERRA producten zijn een geschenk van Moeder Aarde.
Dat merk je meteen als je er mee in aanraking komt. Zó puur, zó zuiver heb ik ze nog nergens gezien.
De oliën van dōTERRA met ‘gegarandeerd pure therapeutische kwaliteit’ (CPTG) bestaan uit natuurlijke aromatische verbindingen, die zorgvuldig uit de planten zijn geëxtraheerd.
Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die hun werkzame kwaliteiten kunnen verminderen.
De oliën van dōTERRA zijn tevens vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische reststoffen.
Dit is een échte schat van Moeder Aarde, en dōTERRA heeft het mogelijk gemaakt om deze schatten met jou te delen.

Bachbloesems

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren. Ze hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve emoties.

Adres

Schoonheidssalon Bloei
Ilse Veel
Jan Schuijtlaan 22
1852 HE Heiloo

telefoon: 06-14818767 
email: ilse@schoonheidssalonbloei.nl 
website: www.schoonheidssalonbloei.nl

Openingstijden

(uitsluitend op afspraak) 
Maandag: 09.30 – 15.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 15.00 uur
Woensdag: 09.30 - 11.00 uur
Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 11.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 11.00 uur

Social Media

Informatie

Algemene voorwaardenPrivacy

Btw-nummer: NL185289204B01
KvK: 67033075

Alle genoemde tarieven gelden per 1 januari 2019 en zijn inclusief 21% btw.

Gelieve afspraken minimaal 24 uur van te voren te annuleren, anders zijn wij helaas genoodzaakt 50% in rekening te brengen.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief