Aromatherapie

Aromatherapie:

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde.
Met ruim 24 jaar ervaring in het toepassen van aromatherapie voor persoonlijke & professionele doeleinde is het toepassen van essentiële oliën mijn grootste passie en specialisatie.

Essentiële oliën zijn door de planten aangemaakte natuurlijke stoffen en bevatten de geconcentreerde energie van de plant en bezitten daardoor zijn eigenschappen.

Wellicht bent u ooit al eens betoverd geweest door de geur van een dennenbos, of hebt u genoten van de bloemengeur van lavendel, of van de frisse geur van een vers gesneden limoen.
In dat geval hebt u zelf de geweldige voordelen van essentiële oliën rechtstreeks uit de natuur al ervaren.

Met behulp van stoomdestillatie of persen van planten kunnen essentiele olien uit planten worden verkregen zodat wij ze thuis kunnen gebruiken.

Zodoende kunnen wij het hele jaar door, elk seizoen opnieuw genieten van al het moois dat moeder aarde ons te bieden heeft.

Waarom kies ik voor dōTERRA?

Als natuurgeneeskundig aromatherapeut hecht ik er enorm veel waarde aan om te werken met 100% natuurzuivere essentiele oliën.
DōTERRA is opgericht door een samenwerkingsverband van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en betekent ‘Gift van de Aarde’.
Het bedrijf wil de hoogste kwaliteit en meest zuivere essentiele oliën leveren en werkt hiertoe samen met een wereldwijd team van toegewijde experts, telers en distilleerders.

De planten waaruit dōTERRA haar essentiele oliën haalt, worden alleen geteeld op de plekken waar ze van origine groeien. Op deze plekken zijn de planten volledig thuis en zullen ze het beste tot wasdom komen. DōTERRA oogst de planten niet eerder dan het moment waarop ze de meest hoogwaardige olie zullen afgeven.

De geoogste planten worden lokaal gedestilleerd. Op deze manier gaat de oogst zo vers mogelijk het destillatieproces in, wat ten goede komt aan de uiteindelijke kwaliteit van de olie.
Met de productie van meer dan 100 etherische oliën heeft dōTERRA partners in ruim 40 landen. Meer dan de helft van deze landen zijn landen in ontwikkeling. Door op deze manier eerlijk zaken te doen met lokale ondernemers, ondersteunt dōTERRA tal van gemeenschappen over de hele wereld.

DōTERRA CPTG – de puurste oliën met de hoogste kwaliteit.

DōTERRA CPTG betekend dat er geen toegevoegde vulstoffen, synthetische ingrediënten of schadelijke stoffen in  DōTERRA’S essentiële oliën zitten die hun doeltreffendheid zouden verminderen.
Dit verzekerd de werkzaamheid, zuiverheid en consistentie van de essentiële oliën.

Flower Power Oils:

Flower Power Oils is ontstaan vanuit pure passie voor aromatherapie.
Vanuit mijn jarenlange expertise als aromatherapeut deel ik mijn kennis, inzichten en ervaringen met een ieder die ervoor openstaat.

Flower Power Oils is de groepsnaam die ik gegeven heb aan onze teamleden van gelijkgestemde.

Als teamlid ontvang je van mij persoonlijke begeleiding in het toepassen van essentiële oliën, vind je gelijkgestemde & wordt je geïnspireerd tijdens seizoensgebonden bijeenkomsten.

Wil jij ook gebruikmaken van dōTERRA’s essentiële oliën met persoonlijke begeleiding van het Flower Power Oils team?

Dat is wat je krijgt:
– Toegang tot je eigen officiële dōTERRA’s account en de mogelijkheid tot het bestellen van dōTERRA’s essentiële oliën met 25% korting.
– Persoonlijke ondersteuning & een team van gelijkgestemde mensen.
– Coaching en mentorschap van mij en ervaren teamleiders in ons team.
– Inspiratiedagen voor jouw persoonlijke groei.

Dit is jouw taak:
– Je investeert 32,50 euro (incl. BTW en verzendkosten) zodat ik jou kan registeren bij dōTERRA.
– Of je kiest een “Family Essentials Kit t.w.v. 147,- euro (incl. BTW en verzendkosten en registratiekosten)”.

Interesse om deel te nemen aan mijn dōTERRA’s Flower Power Oils team?
Neem dan contact met mij op:
Ilse Veel + 31 6 1481 8767
Email: ilse@schoonheidssalonbloei.nl

Disclaimer: Aromatherapie is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.
Essentiële olie en andere producten die ik op deze website noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.

Vind jij het ook leuk om deel te nemen aan toekomstige workshops?
Volg ‘Flower Power Oils’ op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van toekomstige events.

Bezoek de Flower Power Oils Facebookpagina!