Aromatherapie

Essentiële Oliën 

Essentiële oliën lopen als een rode draad door alle behandelingen van Schoonheidssalon Bloei.
Puur & krachtig, zijn ze mijn apotheek van de natuur!

Flower Power Oils

Flower Power Oils is een community welke ontstaan is vanuit de wens om kennis te delen van de helende werking van de natuur.

Essentiële oliën voor dagelijks gebruik:

Mits juist toegepast vormen essentiële oliën een veilige basis voor eenvoudige zelfzorg in je gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk.

Het gebruik; aromatisch, topisch of oraal, hangt af van het te bereiken effect en de te gebruiken essentiële olie.

Aromatisch (inademen)
Als je ooit hebt genoten van de geur van lavendel, de geur van een dennenbos of de geur van een roos, dan heb je de aromatische eigenschappen van etherische oliën ervaren. Geur is een krachtige beïnvloeder van je emoties. Dit heeft alles te maken met de anatomie van je hersenen.

Topisch (aanbrengen op de huid)
Een andere manier om essentiele olien voor je te laten werken, is door de olie aan te brengen op de plek waar dat nodig is. Dit doe je bijvoorbeeld bij hoofdpijn, gewrichtsklachten of een opgeblazen gevoel. Gebruik je een olie op deze manier, dan heeft de olie een lokaal effect.

Oraal (doorslikken)
Essentiële oliën zijn in veel gevallen veilig oraal in te nemen, als dit op het flesje staat.
Dit kan zeker niet bij alle merken. Het is echt belangrijk dat je alleen essentiële olie gebruikt met 100% etherische bestanddelen, zonder toevoegingen en therapeutisch goedgekeurd.
Wil je weten hoe etherische oliën jou geestelijk of lichamelijk kunnen ondersteunen?
Een afspraak is zo gemaakt!

Wat ik doe?

Met heel veel passie, plezier en persoonlijke begeleiding geef ik ondersteuning in het toepassen van de essentiële oliën van dōTERRA.
Persoonlijk vind ik het een verrijking om de vitaliteit en gezondheid van mijn gezin te kunnen ondersteunen met volledig natuurlijke essentiële oliën.
Mijn kennis en ervaringen hierin deel ik graag met een ieder die hier voor openstaat.
Wil jij ook een EHBO-kit samenstellen waarmee je de vitaliteit en gezondheid van jouw gezin op een natuurlijke manier kunt ondersteunen? Een afspraak is zo gemaakt!

De visie van dōTERRA

DōTERRA is opgericht door een samenwerkingsverband van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en betekent Gift van de Aarde. Het bedrijf wil de hoogste kwaliteit en meest zuivere etherische oliën leveren en werkt hiertoe samen met een wereldwijd team van toegewijde experts, telers en distilleerders.

De planten waaruit dōTERRA haar etherische oliën haalt, worden alleen geteeld op de plekken waar ze van origine groeien. Op deze plekken zijn de planten volledig thuis en zullen ze het beste tot wasdom komen. DōTERRA oogst de planten niet eerder dan het moment waarop ze de meest hoogwaardige olie zullen afgeven.

De geoogste planten worden lokaal gedestilleerd. Op deze manier gaat de oogst zo vers mogelijk het destillatieproces in, wat ten goede komt aan de uiteindelijke kwaliteit van de olie.Met de productie van meer dan 100 etherische oliën heeft dōTERRA partners in ruim 40 landen. Meer dan de helft van deze landen zijn landen in ontwikkeling. Door op deze manier eerlijk zaken te doen met lokale ondernemers, ondersteunt dōTERRA tal van gemeenschappen over de hele wereld.

De puurste oliën met de hoogste kwaliteit

DōTERRA CPTG essentiële oliën zijn de veiligste en meest heilzame etherische oliën ter wereld. De etherische oliën van dōTERRA zijn 100% puur en worden selectief geëxtraheerd uit planten en bloemen. Uiteraard zijn de oliën vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en wordt er geen gebruik gemaakt van vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie negatief kunnen beïnvloeden. Alle oliën worden uitgebreid getest voordat dōTERRA ze in de markt zet.

Waarom natuurlijke oplossingen in plaats van synthetische?

Puur natuurlijke, medicinaal waardevolle bestanddelen zijn beter geschikt voor het menselijk lichaam dan synthetische, omdat ze een natuurlijk balancerend effect op het lichaam hebben en geen bijwerkingen geven. Bovendien zijn deze natuurlijke oplossingen niet verslavend.

Wil jij voor jezelf, je dierbaren of binnen jouw bedrijf ook de helende kracht van essentiële oliën ervaren?
Neem dan contact met mij op:
Ilse Veel + 31 6 1481 8767
Email: ilse@schoonheidssalonbloei.nl

Met ruim 20 jaar ervaring in het werken met essentiële oliën begeleid ik jou met alle liefde in het maken jouw persoonlijk keuze.
Hopelijk tot ziens bij een advies gesprek of bij een van mijn seizoensgebonden workshops!
Volg ‘Flower Power Oils’ op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van actuele workshop data.