Aromatherapie

Aromatherapie:

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde.
Met ruim 25 jaar ervaring in het toepassen van aromatherapie voor persoonlijke & professionele doeleinde is het toepassen van essentiële oliën mijn grootste passie en specialisatie.

Essentiële oliën zijn door de planten aangemaakte natuurlijke stoffen en bevatten de geconcentreerde energie van de plant en bezitten daardoor zijn eigenschappen.

Wellicht bent u ooit al eens betoverd geweest door de geur van een dennenbos, of hebt u genoten van de bloemengeur van lavendel, of van de frisse geur van een vers gesneden limoen.
In dat geval hebt u zelf de geweldige voordelen van essentiële oliën rechtstreeks uit de natuur al ervaren.

Met behulp van stoomdestillatie of persen van planten kunnen essentiele olien uit planten worden verkregen zodat wij ze thuis kunnen gebruiken.

Zodoende kunnen wij het hele jaar door, elk seizoen opnieuw genieten van al het moois dat moeder aarde ons te bieden heeft.

Essentiële olie bestellen?

Hier een dōTERRA account aanmaken en essentiële oliën met 25% korting inkopen.
Een catalogus met alle essentiële olie producten vind je hier.
En hier vind je een prijslijst inclusief BTW van alle producten van dōTERRA.

Wil je liever eerst een essentiële olie uitproberen?
Neem dan eens een kijkje op mijn webshop hier zijn diverse losse essentiële oliën te bestellen.

Bel of mail me gerust voor gratis advies en/of hulp bij je bestelling.

Ilse Veel + 31 6 1481 8767
Email: ilse@schoonheidssalonbloei.nl

Waarom kies ik voor dōTERRA?

Als natuurgeneeskundig aromatherapeut hecht ik er enorm veel waarde aan om te werken met 100% natuurzuivere essentiele oliën.
DōTERRA is opgericht door een samenwerkingsverband van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en betekent ‘Gift van de Aarde’.
Het bedrijf wil de hoogste kwaliteit en meest zuivere essentiele oliën leveren en werkt hiertoe samen met een wereldwijd team van toegewijde experts, telers en distilleerders.

De planten waaruit dōTERRA haar essentiele oliën haalt, worden alleen geteeld op de plekken waar ze van origine groeien. Op deze plekken zijn de planten volledig thuis en zullen ze het beste tot wasdom komen. DōTERRA oogst de planten niet eerder dan het moment waarop ze de meest hoogwaardige olie zullen afgeven.

De geoogste planten worden lokaal gedestilleerd. Op deze manier gaat de oogst zo vers mogelijk het destillatieproces in, wat ten goede komt aan de uiteindelijke kwaliteit van de olie.
Met de productie van meer dan 100 etherische oliën heeft dōTERRA partners in ruim 40 landen. Meer dan de helft van deze landen zijn landen in ontwikkeling. Door op deze manier eerlijk zaken te doen met lokale ondernemers, ondersteunt dōTERRA tal van gemeenschappen over de hele wereld.

DōTERRA CPTG – de puurste oliën met de hoogste kwaliteit.

DōTERRA CPTG betekend dat er geen toegevoegde vulstoffen, synthetische ingrediënten of schadelijke stoffen in  DōTERRA’S essentiële oliën zitten die hun doeltreffendheid zouden verminderen.
Dit verzekerd de werkzaamheid, zuiverheid en consistentie van de essentiële oliën.

Wil je zelf meer lezen over het toepassen van aromatherapie?
Het Modern Essentials handboek is hier verkrijgbaar.

Disclaimer: Aromatherapie is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.
Essentiële olie en andere producten die ik op deze website noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.