Healing

Access Bars

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?
De BARS zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de vastzittende energie kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Access Bars volwassen
(90 min) € 80,-*

Access Bars kinderen (tot 16 jaar)
(60 min) € 45,-*

* Inclusief persoonlijke Bachbloesem

AromaTouch™ techniek

De AromaTouch Techniek verlicht lichamelijke en emotionele stress, en helpt je lichaam om weer in balans te komen.

Ik maak bij de AromaTouch behandeling gebruik van de zuivere essentiële oliën van dōTERRA.
Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk. Deze bijzondere oliën worden aangebracht van je rug tot aan je kruin en op de voeten, langs de meridiaan banen en op contactpunten van je ingewanden.

(60 min) € 69,-

Symphony of the Cells™

Symphony of the Cells ™ (SOC) is een unieke massage welke ondersteunend werkt voor je homeostase. Bij een SOC behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten.

(60 min) € 69,-*

Let wel! Natuurgeneeskunde is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde of behandeling van een arts, noch wordt een medische diagnose gesteld. Het is een complementaire geneeskunde, dit wil zeggen dat natuurgeneeskunde een globale aanvulling en ondersteuning is op de klassieke geneeskunde.