Get the glow met YLUMI

Maak kennis met de 100% veganistische voedingssupplementen van YLUMI!
Een productlijn die eeuwenoude kruiden uit de Ayurveda en Traditionele Chinese Geneeskunde combineert met onze moderne levensstijl.
De supplementen van YLUMI zorgen voor vermindering van stress, een sterker immuunsysteem, meer energie en een stralende huid!
Het geheime ingrediënt van deze producten? Adaptogenen.

Adaptogenen

YLUMI onderscheidt zich door het gebruik van adaptogenen, die aan de basis van elk product staan. Deze stoffen komen voor in verschillende kruiden, plantwortels en medicinale paddenstoelen en hebben de bijzondere eigenschap om het lichaam in balans te brengen bij bijvoorbeeld lichamelijke en emotionele stress. De kruiden en wortels worden al eeuwenlang in Azië gebruikt, maar daar was tot kortgeleden weinig kennis over in de westerse wereld. In een tijd waarin stress wordt gezien als hoofdoorzaak van een groot aantal ziektes, biedt YLUMI juist op dat vlak ondersteuning. De producten verhogen een gevoel van ‘well-being’ en balans en zorgen van binnenuit voor een stralend uiterlijk!

De producten van YLUMI zijn: 100% vegan, glutenvrij, lactosevrij, dierproefvrij, vrij van pesticiden en zware metalen, vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen en worden geproduceerd in Duitsland en Oostenrijk.


Nog geen reacties.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

REACTIEREACTIE
Your NameYour Name
EmailEmail
WEBSITEWEBSITE