Aqua Organic

Het Duitse Aqua Organic is producent van een serie 100% natuurlijke verzorgingsproducten. De lijn is ontwikkeld door dr. Lars-Peter Kuhr, dermataloog, anti-aging specialist en natuurarts. Aqua Organic valt in de categorie Naturkosmetik, wat wil zeggen dat ze met respect voor mens en natuur zijn gemaakt, uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen bestaan en gegarandeerd vrij zijn van stoffen als polyethyleenglycol (PEG), siliconen, parabenen, synthetische geurstoffen, paraffine en andere aardolieproducten.

Dr. Alkaitis

Dr. Alkaitis is een organische en holistische lijn die niet alleen rekening houdt met het gezicht, maar ook met het lichaam. Dr. Alkaitis gebruikt uitsluitend organische, biodynamische en uit de natuur afkomstige ingrediënten. Puur is ook echt puur bij Dr. Alkaitis: geen chemicaliën of synthetische ingrediënten. Een behandeling met Dr. Alkaitis holistic en organic skin care heeft als doel om zowel je huid als je lichaam in balans te brengen.

Witlof

Witlof Clean Dutch Skincare is samengesteld op basis van hydraterende bloemenwaters en verzorgende, herstellende plantaardige oliën die de huid soepel en zacht houden. Anti-oxidanten, vitamines en huididentieke stoffen beschermen en verzorgen je huid. Door je huidfunctie te respecteren blijft deze in balans en zijn een T-zone, een trekkerig gevoel, verstoppingen of een doffe huid verleden tijd.

Alqvimia

De producten van het Spaanse Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. Dit unieke en exclusieve merk draagt dan ook het prestigieuze ‘Green label’ van Greenpeace. De 100% natuurlijke, ecologisch geproduceerde ingrediënten hebben door de toepassing van de aromatherapie niet alleen een cosmetische, maar ook een therapeutische en psychologische werking. Hierdoor is het mogelijk een totaal schoonheidsconcept te ontwikkelen, dat effectief en duurzaam is en zich niet laat vergelijken met andere merken.

dōTERRA

dōTERRA producten zijn een geschenk van Moeder Aarde. Dat merk je meteen als je er mee in aanraking komt. Zó puur, zó zuiver heb ik ze nog nergens gezien. De oliën van dōTERRA met ‘gegarandeerd pure therapeutische kwaliteit’ (CPTG) bestaan uit natuurlijke aromatische verbindingen, die zorgvuldig uit de planten zijn geëxtraheerd. Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die hun werkzame kwaliteiten kunnen verminderen. De oliën van dōTERRA zijn tevens vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische reststoffen. Dit is een échte schat van Moeder Aarde, en dōTERRA heeft het mogelijk gemaakt om deze schatten met jou te delen.

beMineral

beMineral is een 100% zuivere minerale make-up lijn. beMineral is uniek. Het is zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie zal ontstaan. De poeders bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere mineralen te weten: Mica, Ijzeroxide en Titaniumdioxide en bieden daardoor ook een SPF 15 bescherming.

Hurraw!

HURRAW! Lippenbalsems zijn 100% natuurlijk, vegan, raw, organisch en fair trade. Superzacht, niet plakkerig, niet zoet, niet te sterk van geur, niet klonterig en lang houdbaar. De lippenbalsem overleeft een dag in uw broekzak zonder te smelten. HURRAW! lippenbalsems zijn glutenvrij, vegan en gecertificeerd dierproefvrij (Leaping Bunny).

Pro-Vital

Wees energiek en gezond en laat Pro-Vital ondersteunen.
Pro-Vital’s formules worden samengesteld volgens de laatste kennis en inzichten over kruiden, vitaminen en mineralen.
Maak van jouw gezondheid prioriteit nummer 1.
Profiteer met Pro-Vital van een optimale werking met de beste natuurlijke grondstoffen.

Eco Cosmetics

Eco Cosmetics uit Duitsland maakt 100% natuurlijke cosmetica. Eco Cosmetics is opgericht in 1993 en maakt natuurlijke zonbescherming, natuurlijke producten voor baby & kind, gezicht, haar, mond en lichaam. Eco Cosmetics is 100% natuurlijk, C02 neutraal geproduceerd, geschikt voor veganisten, gebruikt Demeter oliën, is Ecocert gecertificeerd, zonder nano-technologie en dierproefvrij.