Voetbehandeling

Pedicure & massage

Voetenscrub, knippen / vijlen teennagels, polijsten, eelt & likdoorns verwijderen, massage

Tijdens de pedicure wordt er gebruik gemaakt van hotstones.

Om genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak te bevorderen maak ik ondersteunend gebruik van de zuivere etherische oliën van dōTERRA.

(60 min) € 45,-

Pedicure & Voetreflexmassage & Tenen lezen

Pedicure: we starten met een voetenscrub, knippen / vijlen teennagels, polijsten, eelt & likdoorns verwijderen.
Tijdens de pedicure wordt er tevens gebruik gemaakt van hotstones.

Voetreflexmassage: is een natuurgeneeskundige therapie die uitgaat van het principe dat er in de voeten reflexzones liggen die corresponderen met klieren, organen en andere delen in het lichaam. Door het masseren van de voeten en drukpunten komen de energiebanen weer vrij waardoor de energietoevoer naar de organen herstelt.
Ook kan een bepaald orgaan gestimuleerd of gekalmeerd worden.
Voetreflexmassage is niet alleen een ontspannende, maar ook een veilige methode voor het herstellen van lichamelijke en/of emotionele klachten. Het zorgt voor ontgifting, een betere energiedoorstroming, brengt het lichaam in balans, versterkt het immuunsysteem, geeft verlichting bij pijn.

Tenen lezen: Ontdek wat jouw tenen jou te zeggen hebben. De stand en de vorm van de tenen onthullen namelijk iemands karakter, gedrag, emoties en de levenshouding.
De vorm van de tenen is een aangeboren eigenschap, maar de stand ervan kan veranderen gedurende het leven door invloeden van buitenaf en de
persoonlijkheidsontwikkeling.

(90 min) € 75,-